Manege de Vosseburch

Manege de Vosseburch is een familiebedrijf, gevestigd in het dorpje Langeraar midden in het groene hart. Op de deze plek midden in de Randstad vindt u een unieke locatie waar u in een gemoedelijk sfeer de paardensport kunt beoefenen. Naast de manege is er ook een melkveehouderij op het bedrijf aanwezig en is er een recreatiezaal ook voor het houden van arrangementen in combinatie met de manege, u kunt nu zelfs ook blijven slapen in een van de appartementen.

Op deze webpagina willen wij u kennis laten nemen, wat er allemaal te gebeurt en te beleven valt op onze manege. De lessen die wij geven, de wedstrijden die gehouden worden en de overige activiteiten die wij organiseren. Tevens kunt u een aantal formulieren downloaden.

Kinderpartijtjes
Tevens is het mogelijk een feestje of kinderpartijtje te organiseren bij Manege de Vosseburch.

Kinderpartijtje op de manege is altijd een feest. Samen met vriendjes/vriendinnetjes op de manege en de boerderij kijken en dan paardrijden! Na het rijden kunt u heerlijk eten met de kinderen!

Bedrijfsuitjes
Voor de volwassen is er ook de mogelijk een partij te organiseren. Daarnaast stelt de manege zich ook beschikbaar voor bedrijfsuitjes. Een mooie kans om een keer samen met collega's paard te rijden. Deze arrangementen zijn eventueel in combinatie met het afhuren van onze feestzaal.

 


Manege de vosseburch
 
©Supersnelonline.nl 2008